AESI - Hoorn

Strategic Intervention Coaching

Hoe werk ik?


Tijdens mijn coaching ben ik volledig gefocust op jou! Door jou individueel te coachen kunnen we namelijk het snelste vooruitgang boeken.
Het is dus geen groepscoaching! Hierdoor kun jij je tijdens onze gesprekken ook volledig veilig voelen in het delen van jouw gevoelens en andere informatie.

Tijdens het coachingstraject volgen we de volgende stappen:

Onderzoek: We gaan samen ontdekken hoe jij voldoet aan jouw 6 basis behoeften. We reflecteren op de gebeurtenissen uit jouw leven en welke betekenis die voor je hebben. Verder gaan we kijken naar jouw visie op de toekomst en identificeren we patronen die je gebruikt en misschien beperkende factor zijn voor jouw toekomst.

Bepalen van doelstellingen: Gebaseerd op jouw specifieke talenten, persoonlijkheid en behoeften gaan we duidelijke doelen stellen zodat jij je persoonlijk en professioneel het beste kunt ontwikkelen en het meeste uit je leven kunt halen.

Bepalen van de te gebruiken strategieën: We stellen een plan op met de juiste en actiegerichte strategieën zodat we jouw limiterende patronen kunnen doorbreken en snel stappen kunnen maken zodat jij jouw doelstellingen in het leven kunt bereiken.

Actie!: We implementeren het plan en zorgen ervoor dat alle stappen goed en in je juiste volgorde worden uitgevoerd. Hiermee doorbreek je jouw beperkingen en angsten en zul je een goede basis bereiken van waaruit je een fijner, blijer en succesvoller leven kunt gaan leiden.

Het maakt niet uit of je denkt dat hetgeen waar je mee worstelt klein of groot is, Strategic Intervention Life Coaching zal je helpen om een grote en blijvende verbetering in je leven aan te brengen.


We gebruiken functionele- en niet-functionele cookies die jou een goede website opleveren en ons de mogelijkheid geven om het bezoekersgedrag te analyseren. Zo kunnen we de gebruikerservaring van de website verbeteren. Blijf je de website gebruiken, dan gaan we ervan uit dat je beide soorten cookies accepteert.