AESI - Hoorn

Strategic Intervention Coaching

Fantastisch dat ik je coach mag zijn!


Zoals ik al heb aangegeven op de hoofdpagina, bied ik je een gratis consult van 45 minuten aan! Dit geeft je de mogelijkheid om kosteloos te proberen of Strategic Intervention Life Coaching iets voor jou is. Vul snel het contactformulier in of speek mijn voicemail in op 06-27137053 om een afspraak te maken voor dit consult.

Na dit eerste consult gaan we verder met sessies van 60 minuten.

Als je in de omgeving van Hoorn woont kunnen we de sessies bij mij op de praktijk doen of op een andere plek waar jij je fijn en veilig voelt.
Woon je verder weg dan kunnen we het coachen ook doen via de telefoon of via Skype.

Je kunt natuurlijk individuele sessies boeken maar er is ook een pakket van 6 sessies met een interessante korting. De prijzen voor jouw persoonlijke Strategic Intervention Life Coaching sessies zijn:

Losse sessie van 60 minuten € 75.00 incl. BTW
6 sessies van 60 minuten € 390.00 incl. BTW

Betaling van de factuur kan per bankoverschrijving of tijdens onze sessie via pin, credit card of cash. Doen we onze coaching via telefoon of Skype, dan geldt er vooruitbetaling.

Je kunt jouw eerste coaching sessie boeken via het contactformulier, door een mailtje te sturen naar info@aesi.nl of door 06-27137053 te bellen en mijn voicemail in te spreken. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om een datum en tijd af te spreken.

We gebruiken functionele- en niet-functionele cookies die jou een goede website opleveren en ons de mogelijkheid geven om het bezoekersgedrag te analyseren. Zo kunnen we de gebruikerservaring van de website verbeteren. Blijf je de website gebruiken, dan gaan we ervan uit dat je beide soorten cookies accepteert.